ΥΠΕΡΟΧΗ, ΦΥΣΙΚΗ, ΓΛΥΚΕΙΑ ΓΕΥΣΗ!

 

Γνώρισε τη σειρά προϊόντων Canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia - Το μυστικό της φύσης για απόλαυση με ελάχιστες θερμίδες!

Canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia ταμπλέτες

Κάθε δισκίο Canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia έχει την ίδια γλυκύτητα με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλλά δεν περιέχει καθόλου θερμίδες. Συγκρίνεται τα δισκία αυτά με την ζάχαρη η οποία περιέχει περίπου 20 θερμίδες ανά κουταλάκι και θα ανακαλύψετε πόσο έξυπνη κίνηση είναι να χρησιμοποιείται τα δισκία  canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε κάθε ζεστό ρόφημα σας.

Με τις ταμπλέτες Canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia μπορείτε να προσθέσετε στα ζεστά ροφήματα  σας την γλυκύτητα που χρειάζεστε χωρίς όλες αυτές τις θερμίδες. 

Συστατικά: Λακτόζη (από γάλα), γλυκαντικό: γλυκοζίτες στεβιόλης(18,5%), αρωματικές ύλες. Σταθεροποιητές: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, διασυνδεδεμένο νάτριο καρβοξυμέθλη κυτταρίνης. *Οι γλυκοζίτες στεβιόλης είναι συστατικά του εκχυλίσματος των φύλλων στέβιας. 

Canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia βάζο

Το Canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε σκόνη περιέχει μόνο δύο θερμίδες ανά κουταλάκι του γλυκού σε σύγκριση με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη το οπoίο περιέχει μέχρι 20 θερμίδες. Χρησιμοποιείστε το Canderel με γλυκαντικό από το φυτό stevia σε σκόνη για να γλυκάνετε τα πιάτα σας με διάφορους τρόπους. Απλά ρίξτε λίγο στα δημητριακά του πρωινού σας ή ακόμα και πάνω στα φρούτα. Ακόμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε   για να αντικαταστήσετε την ζάχαρη στις αγαπημένες σας συνταγές, καθώς και σε σάλτσες και dips.

Συστατικά: Μαλτοδεξτρίνη, γλυκαντικό: γλυκοζίτες στεβιόλης (2,2%), αρωματικές ύλες. *Οι γλυκοζίτες στεβιόλης είναι συστατικά του εκχυλίσματος των φύλλων στέβιας. 

Canderel κρυσταλλική σκόνη με γλυκαντικό από το φυτό stevia

To canderel κρυσταλλική σκόνη με γλυκαντικό από το φυτό stevia συγκρίνεται με την γεύση της ζάχαρης και δεν περιέχει θερμίδες σε σύγκριση με ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη το οπoίο περιέχει μέχρι 20 θερμίδες. Χρησιμοποιείστε  το canderel κρυσταλλική σκόνη με γλυκαντικό από το φυτό stevia  στα πιάτα σας με διάφορους τρόπους. Απλά ρίξτε λίγο στα δημητριακά του πρωινού σας ή ακόμα και πάνω στα φρούτα. Ακόμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε   για να αντικαταστήσετε την ζάχαρη στις αγαπημένες σας συνταγές, καθώς και σε σάλτσες και dips.

Συστατικά: ερυθριτόλη, γλυκαντικό: γλυκοσίδες στεβιόλης*, φυσικό άρωμα. *Οι γλυκοζίτες στεβιόλης είναι συστατικά του εκχυλίσματος των φύλλων στέβιας.

Canderel μίγμα με μαύρη ζάχαρη και με γλυκαντικό από το φυτό stevia

Canderel με μαύρη ζάχαρη και με γλυκαντικό από το φυτό stevia, ιδανικό για απολαυστικές συνταγές και ροφήματα με ελάχιστες θερμίδες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις συνταγές σας, τα φρούτα, τα δημητριακά και τα γιαούρτια. Ένα κουταλάκι του γλυκού έχει την διπλάσια γλυκαντική δύναμη απο ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αλλά με τις μισές θερμίδες.

Συστατικά: Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, γλυκαντικό: γλυκοζίτες στεβιόλης (0,3%).